Iets voor jou, zo’n kekke designzonnebril van Zeeman?

Bekijk hier de complete collectie

Leestijd: < 1 min

€ 24,99. Ja, dat staat er echt: zo duur zijn de designzonnebrillen die Zeeman aan zijn collectie heeft toegevoegd. De prijsvechter is een samenwerking aangegaan met een gerenommeerde brilontwerper die met premium materialen aan de slag is gegaan, met als resultaat een uitgebreide collectie zonnebrillen. Bekijk alle modellen hier!

Wie zegt dat een stijlvolle zonnebril honderden euro’s moet kosten? Oké, je betaalt vooral voor de naam van een bekend merk op zo’n bril, maar bij Zeeman vroegen ze zich af of het niet een beetje dom is om daar blind voor te gaan en ervan uit te gaan dat het met de kwaliteit wel goed zit.

Maar is dat wel zo? Betaal je ook echt voor kwaliteit? Om daarachter te komen heeft Zeeman nu zelf een collectie design zonnebrillen ontwikkeld samen met een gerenommeerde brildesigner. De uitdaging: een echte design zonnebril van premium kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs.

Geen hoge marges, geen tussenschakels

Zeeman heeft de zonnebrillen door een gerenommeerde brildesigner laten ontwerpen. De brillen zijn gemaakt van premium materialen, en zijn ingekocht in grote aantallen. Rechtstreeks bij één van de bekendste fabrieken waar vele andere premium zonnebrillen worden gemaakt. De zonnebrillen worden verkocht in eigen winkels. Zonder luxe brillenkokers.

Wat blijkt? Als je alles eenvoudig houdt, hoeft een design zonnebril van premium kwaliteit niet meer dan 24,99 te kosten. Bij zonnebrillen van dure fashion merken betaal je vooral voor de hoge marges van de vele tussenschakels. Zoals importeurs, groothandels en de luxe winkels en warenhuizen waar de zonnebrillen worden verkocht.

ClassicZ

De collectie heeft twee verschillende lijnen. De ClassicZ collectie bestaat uit 5 ontwerpen die zijn geïnspireerd op de basisvormen van klassieke brilmonturen. Ieder montuur heeft een tijdloos design en is zo ontworpen dat ze veel mensen goed staan.

De ultieme basics dus, die nooit uit de mode raken en die door hun premium kwaliteit lang meegaan. Deze ClassicZ collectie heeft Zeeman in grote aantallen laten maken en is te koop in de Zeeman winkels en de webshop voor € 24,99.

SpecialZ

Daarnaast komt Zeeman ook met een SpecialZ collectie. Deze bestaat uit 3 opvallende ontwerpen in speciaal voor Zeeman gemaakte kleuren. Deze exclusieve zonnebrillen zijn in een gelimiteerde oplage gemaakt en zijn vanaf 24 mei om 9.00 uur alleen in de webshop van Zeeman te bestellen voor € 49,99.

Met veel aandacht ontworpen

De collectie is volledig ‘from scratch’ ontworpen. In het ontwerpproces zijn de brillen voortdurend op verschillende gezichten gepast en weer aangepast voor maximaal draagcomfort en een mooie pasvorm.

Voor de materialen is alleen gebruik gemaakt van premium kwaliteit. Zo komt het acetaat van het bekende Italiaanse familiebedrijf Mazzucchelli, zijn de scharnieren van roestvrij staal en hebben de pootjes een metalen kern waardoor ze sterk en toch buigzaam zijn.

UV400-filter

Net als de monturen zijn ook de brillenglazen van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn aan de binnenkant ontspiegeld voor een helder zicht met meer rust voor de ogen en hebben een UV400-filter voor optimale bescherming tegen de zon.

Zeeman. Bekijk het maar lekker op www.zeeman.com/nl/zonnebrillen 

Powered by Labrador CMS