Iets voor jou, deze Boner Lamp?

Leestijd: < 1 min

Waar gaat het heen met de wereld… Onlangs maakte zanger Frank Ocean bekend dat hij een met diamanten bezette cockring verkoopt voor een dikke 25.000 dollar en deze week zette designer Monsby een nieuwe lamp in de etalage, een zogeheten Boner Lamp. Vanaf 500 dollar heb je deze fallusvormige lamp al aan je muur hangen.

Eerst even naar die cockring van Frank Ocean. De zanger plaatste zo’n twee weken geleden een wazig gemaakte foto van een penis op zijn Instagram-account, waarop een glinsterende cockring was te zien. Die is gemaakt van achttien karaats goud en is bezet met diamanten. De prijs: 25.570 dollar.

Boner Lamp

Deze week kwam daar de zogeheten Boner Lamp bij, een lamp die er nogal suggestief uitziet als een abstracte penis. In de begeleidende campagne wordt die lamp ook nog eens suggestief vastgehouden. De lamp is gemaakt door kunstenaar en ontwerper Monsby en is bestemd voor aan de muur. Je zet hem aan door de ‘voorhuid’ terug te trekken, zo simpel is het.

De lamp kost 500 dollar, en het dubbele als je er een houten bewaardoos bij koopt. Verder zijn er allerlei accessoires: ook hier weer een cockring en een hoesje met stekels.

Iets voor jou? Sla dan hier je slag.

Powered by Labrador CMS