Hot op Instagram: zes zangers van het Eurovisie Songfestival

Hier een serie fraaie foto's

Leestijd: < 1 min

De Duitse Jendrik, de Spaanse Blas, de Italiaanse Damiano, de Estische Uku, onze eigenste Jeangu en de Tsjechische Benny hebben twee dingen gemeen: ze doen alle vijf mee aan het Eurovisie Songfestival én ze delen fraaie foto's op Instagram. Uiteraard gaat het bij dit jaarlijkse zangfestijn om het liedje, maar het ook wil ook wat. Daarom deze week een Hot op Instagram Songfestivalspecial!

Jendrik

Voor Duitsland komt Jendrik Sigwart uit. We zien hem zaterdag voor het eerst in de finale met zijn lied ‘I Don’t Feel Hate’.

Damiano David

Italië zien we ook voor het eerst in de finale met Måneskin. Zanger Damiano David en zijn collega-bandleden rocken er op los met ‘Zitti E Buoni’.

Uku Suviste

Nadat zijn deelname om de bekende redenen in 2020 niet doorging, mocht Uku Suviste niet automatisch door naar 2021. Hij moest opnieuw door een selectieronde voor Estland, en met succes. De bofkont is donderdagavond te zien met ‘The Lucky One’.

Benny Cristo

Donderdag maken we ook kennis met Benny Cristo, die voor Tsjechië uitkomt met zijn lied ‘Omaga’, wat ‘Oh my God’ betekent. Voluit heet hij Ben Cristovao.

Jeangu Macrooy

Nog een directe finalist, met dank aan de overwinning van Duncan Laurence twee jaar geleden. Volgt Jeangu Luxemburg, Israël en Ierland en wint Nederland opnieuw?

Blas Cantó

We hebben het lekkerste voor het laatst bewaard (al zullen daar de meningen uiteraard over verschillen. Blas Cantó doet mee in de finale, dus we moeten nog heel even wachten voor hij zijn ‘Voy a Quedarme’ zal zingen.

Powered by Labrador CMS