Hot op Instagram: zanger en rapper Jackson Wang

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Jackson Wang is 28 jaar, komt uit Hongkong en brak door als lid van K-popgroep Got7. In 2019 verscheen zijn eerste soloalbum, waarmee hij doorbrak in de VS. Inmiddels heeft hij ook een eigen modelabel, Team Wang Design. Op zijn Instagram-account showt hij zichzelf en zijn kleding. Hier zijn mooiste foto’s.

De ouders van Jackson Wang waren zeer sportief. Zijn vader deed aan schermen en zijn moeder aan gymnastiek. Ook Jackson kreeg de smaak van het schermen te pakken en won als tiener vele prijzen.

Toen hij trainde voor de Olympische Spelen in 2012, kreeg hij een aanbod van Stanford University in Californië voor een studiebeurs om professioneel schermer te worden. Die studiebeurs sloeg hij af, omdat hij liever in een popgroep ging zingen. Dat werd Got7, waarvoor hij naar Seoul in Zuid-Korea vertrok.

Go Fridge

In 2015 keerde hij terug naar China om daar de tv-show Take Care Of My Refridgerator te presenteren (een spin-off van een Zuid-Koreaanse show die in China Go Fridge is genoemd). Hierin nemen twee kandidaten hun koelkast mee naar de studio, waar ze onder begeleiding van twee chefs iets moeten maken met de daarin aanwezige producten. Wang schreef en produceerde de intromuziek van alle drie de seizoenen.

Mirrors

In 2019 bracht Wang zijn eerste soloalbum uit, genaamd Mirrors. Dit werd een hit in China en daarop volgde zijn internationale doorbraak. Met name in de Verenigde Staten was zijn debuutalbum een hit. In september van dit jaar verscheen zijn tweede album, Magic Man.

Vorige week verscheen zijn nieuwe video op YouTube. Kijk hieronder naar ‘Come Alive’, gevolgd door de mooiste foto’s van het Instagram-account van Jackson Wang.

 

Powered by Labrador CMS