Hot op Instagram: zanger en acteur Harry Styles

Leestijd: < 1 min

Hij staat op één met z’n nieuwe single ‘As It Was’, speelt binnenkort zijn eerste hoofdrol in een film (die van een politieagent die gay is) en volgende maand verschijnt z’n nieuwe album, Harry’s House. Hoog tijd dus om weer eens een kijkje te nemen op het Instagram-account van Harry Styles. Dit zijn z’n mooiste foto’s.

Wie Harry Styles zegt, zegt: excentrieke fotoshoots in uitzinnige (dames-)kleren, strak geproduceerde liedjes met een kop, staart en een killer refrein en een opmerkelijke keuze in het accepteren van rollen in films.

Films

Binnenkort is hij te zien in het jarenvijftigdrama Don’t Worry Darling, waar hij een rol overnam van Shia LaBeouf omdat die zich had misdragen op de set. Ook komt de film My Policeman eraan, waarin Styles een hoofdrol speelt als agent die worstelt met zijn seksuele geaardheid.

Ook is de 28-jarige zanger druk bezig met de voorbereidingen van de promotie voor zijn nieuwe album, Harry’s House, dat op 20 mei verschijnt. Hierop staat onder meer de single ‘As It Was’, waarmee hij zowel in de VS als in het VK op nummer één binnenkwam. Ook in Nederland staat het lied inmiddels bovenaan de Nederlandse Top 40.

Babydollbloesje

Op de cover van Harry’s House is Styles afgebeeld in een wit kanten bloesje dat een beetje doet denken aan een babydoll. Ook op zijn Instagram-account zijn fraaie voorbeelden te vinden van zijn flamboyante kledingstijl. Hier de mooiste foto’s van Harry Styles.

Powered by Labrador CMS