Hot op Instagram: Young Royals-acteur Omar Rudberg

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Deze week ging het tweede seizoen van Young Royals in première op Netflix. Te zien is of de relatie tussen een Zweedse prins en een kostschoolstudent standhoudt, of zijn er kapers op de kust? Die kostschooljongen wordt gespeeld door Omar Rudberg. Hier de mooiste foto’s van zijn Instagram-account.

In het eerste seizoen van Young Royals was te zien hoe prins Wilhelm van Zweden (een rol van Edvard Ryding) naar een elitaire kostschool ging, genaamd Hillerska. Daar leerde hij Simon kennen (gespeeld door Omar Rudberg). De twee begonnen een vurige romance, die door een achterneef van Wilhelm werd onthuld door een video te publiceren.

Wilhelms moeder, de koningin van Zweden was zwaar tegen op de relatie en wilde dat haar zoon publiekelijk afstand nam van Simon. Betekent dit ook echt dat er een einde komt aan de stormachtige liefdesverhouding? Of zijn er kapers op de kust?

Wie is Omar Rudberg?

Omar Josué Rudberg (geboren als Omar Josué González op 12 november 1998) is een Venezolaans-Zweedse zanger en acteur. Omar werd geboren in Venezuela en verhuisde op zesjarige leeftijd met zijn moeder naar Äsa, Kungsbacka in Zweden. Rudberg was onderdeel van de boyband FO&O. Ook heeft hij meerdere malen meegedaan aan Melodifestivalen, de Zweedse voorselectie voor het Eurovisie songfestival. Dit jaar bracht hij een reeks singles uit onder de naam OMR.

Bekijk hieronder de trailer van het tweede seizoen van Young Royals, gevolgd door de mooiste foto’s van Omars Instagram-account.

Powered by Labrador CMS