Hot op Instagram: The White Lotus-acteur Stefano Gianino

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Net op het moment dat je dacht: 'waar blijven de gay verhaallijnen in The White Lotus…?', gingen de bedenkers vol op het orgel. En dan waren twee acteurs ook al full frontal uit de kleren gegaan. In aflevering zes was dat de Italiaanse acteur Stefano Gianino. Ook op zijn Instagram-account komt er een hoop moois voorbij. Hier zijn mooiste foto’s.

The White Lotus is een hitserie op HBO Max. Een en ander speelt zich af in en rond een hotel van de keten met die naam. In seizoen één vormde Hawaii het decor en in het nieuwe, tweede seizoen dat momenteel bezig is, is dat Sicilië.

Verleidelijke patjepeeër

In het eerste seizoen was Jennifer Coolidge te zien als een van de gasten. Zij is nu ook te gast in het hotel in het Italiaanse Taormina, waar ze een groep gays heeft leren kennen nadat haar echtgenoot zogenaamd voor zaken is vertrokken naar de VS. Die koppelen haar aan een zekere Niccolò, een patjepeeër die haar verleidt met drank, drugs en zijn eigen lichaam.

In aflevering zes is te zien hoe acteur Stefano Gianino volledig voor haar uit de kleren gaat. In aflevering één deed Theo James dat ook al (al onthulde hij later dat zijn penis nep was). Op dat moment in de serie leek het er even op alsof er – in tegenstelling tot het eerste seizoen – weinig gay verhaallijnen waren te bespeuren.

Lesbische gevoelens

Nu spelen beide heren geen gays in de serie (al neigde die laatste heel even een béétje naar zijn compagnon). Maar daar was laatst de vrouwelijke hotelmanager die voor het eerst in haar leven toegaf aan haar lesbische gevoelens. En die Britse oom en zijn neefje waren hoogstwaarschijnlijk tóch geen familie van elkaar nadat ze met elkaar in bed waren betrapt.

Kortom: ook seizoen twee is alsnog een lhbtq-hit, zei het wat minder prominent. Al met al is Sicilië net zo mooi als achtergronddecor als Hawaii. Met nog één aflevering te gaan kunnen we nu al zeggen dat het wederom een prachtige serie is.

Instagram

Over Stefano Gianino is niet heel veel bekend, maar wellicht komt daar met zijn rol in The White Lotus nu verandering in. Hier zijn mooiste Instagram-foto’s.

Powered by Labrador CMS