Hot op Instagram: Succession-acteur Alexander Skarsgård

Leestijd: < 1 min

Hij speelde Tarzan in The Legend of Tarzan, in de vampierserie True Blood, het familiedrama Big Little Lies en recentelijk nog in het onvolprezen Succession: de Zweedse acteur Alexander Skarsgård. Aan die laatste serie kwam recentelijk een einde, maar we willen méér Alexander. Daarom hier zijn mooiste Instagram-foto’s.

Alexander Johan Hjalmar Skarsgård is 46 jaar en werd geboren in Stockholm. Al op zijn achtste speelde hij zijn eerste rol in Åke och hans värld, daarna volgden bijdragen aan Idag röd, Hunden som log, Vita lögner, Järngänget en Drakarna över Helsingfors. Zegt jullie natuurlijk helemaal niets, deze titels (en de schrijver dezes nog minder), maar daar komt verandering in als Alexander in 2001 opduikt in de Amerikaanse film Zoolander.

Film en tv

In 2005 volgt zijn internationale doorbraak met The Last Drop, waarna hij te zien is in de films Melancholia, The Legend of Tarzan, Mute, The Northman en binnenkort Infinity Pool. Ook is hij te zien in series als True Blood, Big Little Lies en Succession.

Alexander is dit jaar voor het eerst vader geworden, zet zich in zijn vrije tijd in voor een stichting die gewonde soldaten ondersteunt en zat in 2009 ook nog in Lady Gaga’s ‘Paparazzi’-video. Helaas heeft de acteur zelf geen Instagram-account, maar er valt genoeg te vinden. Hier zijn mooiste foto’s.

Powered by Labrador CMS