Hot op Instagram: Songfestival-zanger Andrew Lambrou

Voor Cyprus staat hij in de tweede halve finale

Leestijd: < 1 min

Andrew Lambrou doet dit jaar mee aan het Eurovisie Songfestival, namens Cyprus om precies te zijn. Hij is 24 jaar, won op zijn vijfde al een lokale zangwedstrijd en deed vorig jaar mee aan de voorronde van het Songfestival in Australië. Nu staat hij in de tweede halve finale. Hier zijn z’n mooiste Instagram-foto’s.

Andrew Lambrou werd in 1998 geboren in Sydney, Australië. Hij heeft Grieks-Cypriotische roots en begon al vroeg met zingen. Toen hij vijf jaar oud was, won hij een zangwedstrijd op school, met het liedje ‘Do Re Mi’ uit The Sound of Music.

X Factor

In 2018 deed Andrew mee met X Factor Australia, en voor zijn thuisland deed hij vorig jaar mee met de voorrondes van het Eurovisie Songfestival. Hij eindigde met zijn lied ‘Electrify’ op de zevende plaats.

Dit jaar is het Andrew wél gelukt om het hoofdpodium te bereiken. In de tweede halve finale komt hij uit voor Cyprus, met het lied ‘Break a Broken Heart’, met een video waarin hij liet zien dat hij niet alleen mooi kan zingen, maar ook mooi kan zwemmen.

Video

Dat smaakt natuurlijk naar meer, dus hier zijn de mooiste foto’s van Andrews Instagram-account. Maar eerst die video!

Powered by Labrador CMS