Hot op Instagram: schoonspringer Tom Daley

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Tom Daley maakte deze week bekend dat hij weer gaat schoonspringen. Hij wil zich kwalificeren om mee te doen aan de Olympische Spelen in Parijs in 2024. Intussen breit hij vrolijk door én kwam hij onlangs met een cosmeticalijn voor Rimmel. Hoog tijd dus, om weer eens op zijn Instagram-account te kijken. Dit zijn z’n mooiste foto’s!

Na twee jaar gaat Tom Daley weer aan de slag met de duikplank. Dit nadat zijn vijf jaar oude zoontje Robbie aan hem had verteld dat die hem graag zou zien schoonspringen bij de Olympische Spelen in Parijs. Twee jaar geleden won Daley nog goud op de Spelen in Tokio, samen met Matty Lee, alwaar ze samen synchroon sprongen van de tienmeterplank.

Breiwerken

Velen dachten dat Daley het daarna voor gezien zou houden, helemaal nu hij een eigen modemerk heeft opgericht waarbinnen hij zijn eigen gebreide kleding verkoopt. Daarnaast heeft hij onlangs een deal gesloten met Rimmel, een cosmeticamerk.

“Maar ik was nog niet klaar om mijn zwembroek aan de wilgen te hangen”, zegt hij in een video op YouTube. “Robbie zei tegen me: papa, ik wil je zien schoonspringen op de Olympische Spelen. Dat heeft het vuur in mij opnieuw aangewakkerd.”

Video

Die video zie je hieronder, gevolgd door de mooiste Instagram-foto’s van Tom Daley.

Powered by Labrador CMS