Hot op Instagram: Priscilla-acteur Jacob Elordi

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: 1 min

Deze week verscheen de trailer van Priscilla, een film waarin Priscilla’s liefde voor Elvis Presley centraal staat. Maar Elvis zelf mag er natuurlijk ook zijn. Die wordt gespeeld door Jacob Elordi, bekend van zijn rol in Euphoria en later dit jaar te zien in het gay-drama Saltburn. Hier zijn z’n mooiste Instagram-foto’s.

Priscilla is een biopic over het leven van Priscilla Beaulieu, die als tienermeisje verliefd werd op Elvis Presley en eenmaal volwassen met hem trouwde. Op het moment dat de twee elkaar leerden kennen was Elvis al een wereldberoemde superster. Het was dan ook niet eenvoudig voor de jonge Priscilla om in een leven in de schijnwerpers te stappen. Maar in de film is te zien hoe zij haar rol als ‘vrouw van’ oppakt en Elvis’ grote steun en toeverlaat wordt in een leven dat ondanks al het succes bestaat uit heel veel eenzaamheid.

Euphoria en Saltburn

Priscilla is een film van Sofia Coppola. De hoofdrol wordt gespeeld door Cailee Spaeny, Jacob Elordi kruipt in de huid van Elvis. Eerder was Elordi te zien in Euphoria en later dit jaar komt daar de film Saltburn bij, een gay-drama over een student die op een prestigieuze universiteit een charismatische jongen ontmoet die hem meeneemt naar het landgoed van zijn excentrieke familie, alwaar de liefde tusssen te twee opbloeit.

Wie is Jacob Elordi?

Elordi is 26 jaar, geboren in Brisbane, Australië, en speelde z’n eerste Hollywood-rol in de film Pirates of the Caribbean: Death Men Tell No Tales. Later was hij te zien in de drie The Kissing Booth-films. Ook was Elordi een van de gezichten van een ondergoedreclame van Calvin Klein.

Bekijk hieronder de trailer van Priscilla, gevolgd door de mooiste Instagram-foto’s van Jacob Elordi.

Powered by Labrador CMS