Hot op Instagram: Nuovo Olimpo-acteur Damiano Gavino

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: 1 min

Nuovo Olimpo al gezien? De film staat sinds een maandje op Netflix en gaat over twee Italiaanse jonge mannen die elkaar in de late jaren zeventig ontmoeten en hopeloos verliefd raken. Damiano Gavino speelt een van de twee hoofdrollen. Hier zijn z’n mooiste Instagram-foto’s.

Een geheime affaire tussen twee jonge mannen komt ten einde nadat politieke spanningen het Italië van de jaren zeventig overspoelen. Ze raken elkaar kwijt, maar blijven naar elkaar zoeken. Pas na dertig jaar, als beide mannen een leven hebben opgebouwd, krijgen ze weer contact en de kans om opnieuw verbinding te maken.

Wie is Damiano Gavino?

Dat is het verhaal van Nuovo Olimpo, een Italiaanse film die sinds november op Netflix is te zien. Andrea Di Luigi is te zien als Pietro en Damiano Gavino speelt de rol van Enea (hierboven rechts op de foto). Gavino werd op 16 november 2001 geboren in Rome. Naast Nuovo Olimpo is hij te zien in de tv-series Shake en Un Professore.

Gavino is dol op voetbal, tennis, zwemmen, basketbal en skiën en speelt contrabas, gitaar, drums en piano. Verder is er niet zoveel over hem bekend, dus gaan we gelijk maar door naar zijn mooiste foto’s op Instagram.

Powered by Labrador CMS