Hot op Instagram: May December-acteur Charles Melton

Bekijk hier zijn mooiste foto's

Leestijd: 1 min

Hij brak door met de serie Riverdale, was te zien in American Horror Story: Hotel en in Poker Face en spettert nu van het witte doek in de film May December: acteur Charles Melton. Hoog tijd om eens een kijkje te nemen op zijn Instagram-account. Dit zijn z’n mooiste foto’s. 

Charles Michael Melton is 32 jaar en is geboren in Juneau, Alaska. Zijn vader is van Engelse komaf en zijn moeder een Koreaanse immigrant. IN zijn jeugd is Charles vaak verhuisd vanwege de militaire carrière van papa Phil. Zo woonden ze vijf jaar lang in Pyeongtaek, Gyeonggi, in Zuid-Korea. 

model en acteur

Op zijn twintigste vertrok Melton naar Los Angeles, om zijn droom als acteur waar te maken. Aanvankelijk was hij vooral succesvol als model, met bookings voor Dolce & Gabbana, Kenneth Cole en MAC. Zijn eerste echte acteerklus had hij voor de serie Glee, later volgden rollen in Riverdale, American Horror Story: Hotel en Poker Face. 

Ook is hij te zien in de film May December, naast Julianne Moore en Natalie Portman. Het leverde hem een hele lading nominaties op voor awards, zoals de Gotham Award voor Outstanding Supporting Performance, die hij won. Hij is nog in de running voor een Golden Globe.

maak kennis met charles

Al met al hoog tijd dus om eens nader kennis te maken met Charles Melton. Hier zijn z’n mooiste Instagram-foto’s.

Powered by Labrador CMS