Johnny Sibilly

Hot op Instagram: Hacks-acteur Johnny Sibilly

Hier zijn z’n mooiste foto’s

Leestijd: 1 min

Vandaag is het nieuwe seizoen van Hacks van start gegaan op HBO Max, een van de beste comedyseries van dit moment. De hoofdrollen zijn voor Jean Smart als comédienne en Hannah Einbinder als schrijfster, die nu al voor het derde seizoen met elkaar overhoop liggen. Een fraaie, veel te kleine bijrol is er voor Johnny Sibilly. Daarom zetten we de acteur hier in de schijnwerpers.

Hacks draait om de comédienne Deborah Vance, die in het eerste seizoen al jaren over haar hoogtepunt heen is. Haar agent probeert haar carrière een boost te geven door haar te koppelen aan Ava, een recalcitrante tekstschrijver die is gecanceld vanwege te harde grappen op Twitter. Samen bedenken ze nieuwe grappen in de hoop dat deze zullen aanslaan bij een groter publiek.

glorieuze comeback

Vanaf het begin kunnen de twee niet met, maar ook niet zonder elkaar. Aan het begin van seizoen drie viert Deborah dat haar glorieuze comeback. Ze is het gezicht van een kledingmerk, wordt overal herkend en staat op het punt een prestigieuze comedyprijs in ontvangst te nemen.

Ava heeft ze vervangen door twee nieuwe tekstschrijvers, maar Deborah komt haar toevallig tegen in een hotel waar een conferentie gaande is. Aanvankelijk is alles pais en vree, maar halverwege aflevering s03e01 vliegen ze elkaar alweer bijna in de haren.

wie is johnny sibilly? 

Johnny Sibilly is onregelmatig te zien in Hacks als Wilson, die het waterbeheer verzorgt in de wijk waar Deborah woont. Deborah’s manager Marcus zag Wilson bezig op straat en sindsdien zijn de twee een setje.

Sibilly is vooral bekend van zijn rollen in Pose en de reboot van Queer as Folk. Hij is van Cubaanse en Domicaanse komaf en zet zich al jaren in voor zowel lhbtiq+- als Latinx-rechten. Helaas is Sibilly slechts te zien in twee nieuwe afleveringen van Hacks, dus daarom zetten we hem hier extra in de schijnwerpers. Hier zijn z’n mooiste Instagram-foto’s.

Powered by Labrador CMS