Hot op Instagram: Hacks-acteur Carl Clemons-Hopkins

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Hacks al gezien? Dat is een geweldige serie op HBO Max over een comédienne op leeftijd die wordt opgezadeld met een jonge schrijfster om haar repertoire naar deze tijd te halen. Carl Clemons-Hopkins speelt haar assistent, die een relatie aanknoopt met de knappe watercontroleur. Hier zijn mooiste Instagram-foto’s.

Hacks is een zwarte komedie die zich afspeelt in Las Vegas. Hier resideert de comédienne Deborah Vance, die te horen krijgt dat haar shows in het weekend moeten plaatsmaken voor andere talenten die een jonger publiek naar het theater moeten lokken. Dat pikt ze niet, en haar manager koppelt haar ongevraagd aan de jonge schrijfster Ava die naarstig op zoek is naar een baan omdat ze eruit is gekickt bij een populaire tv-serie na een ongelukkige tweet.

Opvallend rustpunt

Deborah vindt het maar niks om ineens opgezadeld te zijn met Ava en doet er alles aan om haar dwars te zitten. Jean Smart is fantastisch als de ietwat verlopen comédienne. Sowieso is de cast geweldig, met als opvallend rustpunt Carl Clemons-Hopkins als Marcus, de persoonlijke assistent van Deborah. Als zijn werkgever samen met Ava in retraite gaat (lees: haar oogleden laat liften in een luxe kliniek), neemt hij het er eens goed van. Hij slingert een dating-app aan op de rand van het zwembad en als de sprinklerinstallatie aanslaat, gaat er een lampje aan in zijn hoofd: die nare ambtenaar die controleert of mensen te veel water verbruiken, die was toch best lekker?

Doorbraakrol

Die ambtenaar wordt gespeeld door Johnny Sibilly, die we hier in deze rubriek al eens in het zonnetje hebben gezet. Deze keer richten we de spotlights op Carl Clemons-Hopkins, die als eerste non-binaire acteur is genomineerd voor een Emmy. Op zijn Instagram-account staat dat mensen hem ‘they, he, anything with respect’ mogen noemen. Hoewel hij in meerdere films en series heeft gespeeld, is zijn bijdrage aan Hacks zijn grote doorbraakrol. We keken even op zijn Instagram-account. Dit zijn z’n mooiste foto’s.

Powered by Labrador CMS