Hot op Instagram: Glamorous-acteur Michael Hsu Rosen

Leestijd: < 1 min

Glamorous gezien? De meningen zijn nogal verdeeld over deze soap-achtige Netflix-serie, die lijkt alsof je een AI-programma de opdracht geeft: schrijf een verhaal dat lijkt op The Devil Wears Prada én op Emily In Paris én op Ugly Betty. Een van de personages wordt gespeeld door acteur en danser Michael Hsu Rosen, die allerlei appetijtelijke foto’s deelt op zijn Instagram-account. Hier zijn ze!

In Glamorous draait het om Madolyn Addison (een rol van Kim ‘Sex and the City’ Cattrall), die het success van haar cosmetica-imperium ziet verkruimelen. Het lijkt erop alsof ze van binnenuit wordt ondermijnd en het is aan haar nieuwe assistent Marco Mejia (gespeeld door Miss Benny) om uit te vinden wat er speelt. Die werkt zich vervolgens op tot haar vertrouwenspersoon, terwijl haar eerste assistent vooral haar eigen hachje probeert te redden en haar zoon, die salesdirecteur is in haar bedrijf, voelt dat Marco zijn plaats heeft ingenomen als zijn moeders metgezel.

Geen ultieme bitch

Het gegeven van Glamorous lijkt op dat van Emily in Paris, The Devil Wears Prada of Ugly Betty, met als grote verschil dat Kim Cattrall geen ultieme bitch speelt zoals Meryl Streep of Vanessa Williams. Miss Benny is ook niet per se heel erg likeable, zoals bijvoorbeeld Betty in Ugly Betty. Verder pruttelt het verhaaltje tien afleveringen lang voort met alle clichés van dien, terwijl het ook in vier of vijf had gekund. Afijn, het kijkt best lekker weg als je verder niets te doen hebt.

Wie is Michael Hsu Rosen?

Een van de personages in Glamorous is Ben, een wat onopvallende jongen die werkt op de ontwerpafdeling van het cosmeticabedrijf en die wel-niet-wel-niet verliefd is op Marco. Ben wordt gespeeld door Michael Hsu Rosen, die op 28 mei 1992 werd geboren in New York City. Hij is balletdanser en maakte op zijn zeventiende zijn debuut in een theatervoorstelling op Broadway. Eerder speelde hij in de Netflix-series Tiny Pretty Things en Pretty Smart. Michael is half-Chinees en toen hij vijftien was, kwam hij live in de radioshow van Rosie O'Donnell uit de kast. 

Bekijk hier de mooiste Instagram-foto’s van Michaels account.

Powered by Labrador CMS