Dino Fletscher

Hot op Instagram: Fool Me Once-acteur Dino Fetscher

Hier zijn mooiste Instagram-foto's

Fool Me Once al gezien? In deze Britse thrillerserie is Michelle Keegan te zien die het opneemt tegen haar rijke schoonmoeder (een geweldige rol van Joanna Lumley) als zowel haar man als haar zus onder verdachte omstandigheden om het leven komen. Dino Fetscher speelt de sukkelige rechterhand van detective Sami Kierce, die de moorden onderzoekt. En daarbij is hij ons opgevallen. Hier zijn Dino’s mooiste Instagramfoto’s.

Nieuw op Netflix: Fool Me Once, een achtdelige Britse thrillerserie waarin de jonge moeder Maya Stern wordt opgeschrikt door twee moorden: die op haar zus en op haar echtgenoot. Wanneer Maya beelden bekijkt van haar beveilingscamera, ziet ze tot haar verbijstering haar man Joe terug als indringer, hoe kan dit? Intussen proberen Abby en Daniel, de zoon en dochter van haar zus, de waarheid omtrent de moord op hun moeder te achterhalen.

sukkelig hulpje

Al snel lijkt er een verband te bestaan tussen beide moorden. En wat is de rol hierbij van de schatrijke moeder van Joe, Judith Burkett? En dan spelen detective Sami Kierce en zijn sukkelige hulpje Marty ook nog een rol in deze verwikkelingen.

Fool Me Once is een heerlijk spannende thrillerserie waarin het ene raadsel op het andere wordt gestapeld die in acht afleveringen worden ontrafeld. Michelle Keegan is te zien als Maya, Joanna Lumley speelt een (te kleine) geweldige bijrol als Joes moeder Judith en Adeel Akhtar is detective Kierce. Marty wordt gespeeld door Dino Fetscher en is een jonge hond die met z’n misplaatste grappen op weinig respect kan rekenen van Kierce, ongeveer tot het moment dat Marty uit de kast komt als gay.

 wie is dino fletscher?

Dino Fetscher brak in 2008 door als Mr Gay UK. Hij is 35 jaar en was eerder te zien in de series Cucumber en Banana van Russell T Davies, Paranoid, Years and Years en Foundation. En nu dus in Fool Me Once. Hier zijn z’n mooiste Instagram-foto’s.

Powered by Labrador CMS