Hot op Instagram: Elite-acteur Omar Ayuso

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: 1 min

Volgende week is het zover: dan gaat het zevende seizoen van de Spaanse tv-serie Elite in première op Netflix. Acteur Omar Ayuso keert na een seizoen afwezigheid weer terug in de serie, dus daarom namen we alvast een kijkje op zijn Instagram-account. Hier zijn z’n mooiste foto’s!

Elite was een van de eerste Spaanstalige binge-successen van Netflix, toen de serie op 5 oktober 2018 op het streamingplatform verscheen. Het gegeven dat een groep jongeren uit een lagere klasse terechtkwam op een elitaire kostschool sprak kennelijk aan, want van het thrillerdrama zijn inmiddels zes seizoenen verschenen. Het zevende seizoen gaat op 20 oktober van start en het achtste staat intussen alweer in de steigers.

Omar Shanaa

In de eerste vijf seizoenen was Omar Ayuso te zien in een van de hoofdrollen. In het zesde seizoen was hij niet te zien, maar nu keert hij terug in zijn rol van Omar Shanaa, een verlegen moslimjongen die nog in de kast zat toen de serie begon en verliefd werd op Ander. Ze kregen een relatie en in het vierde seizoen kwam daar nog een derde persoon bij in de vorm van Patrick. Na een depressie keert hij terug naar de highschool om stage te lopen, op dat moment heeft hij een relatie met Joel.

Wie is Omar Ayuso?

Omar Ayuso is geboren in Madrid, op 26 maart 1998. Met Elite brak hij door bij een groot publiek. In werkelijkheid is Ayuso ook ga en heeft hij een relatie met Alonso Diaz. Hij speelt een rol in de film 8 Años, die gaat over een acht jaar durende homoseksuele relatie. Verder was hij te zien in Rosalía’s video voor ‘Juro Que’ en in twee campagnes van Calvin Klein.

Bekijk hier de mooiste foto’s van Omars Instagram-account.

Powered by Labrador CMS