Hot op Instagram: dirigent Lorenzo Viotti

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: 1 min

Lorenzo Viotti vertrekt bij De Nationale Opera en het Nederlands Philharmonisch Orkest. Hij wil meer tijd aan zijn persoonlijke leven besteden. Dus hopelijk komen er nóg meer selfies van deze hunk, die een compleet nieuw publiek liet kennismaken met klassieke muziek. Hier zijn mooiste Instagram-foto’s.

De 33-jarige Lorenzo Viotti (hierboven rechts op de foto) zorgde bij het Nederlands Philharmonisch Orkest (NedPhO) en de Nationale Opera voor uitverkochte zalen, waarin steeds meer jongeren te zien waren. De dirigent was een van de jongste orkestleiders van Nederland en misschien wel ter wereld.

Viotti heeft zowel de Zwitserse als Franse nationaliteit en zijn vader was Marcello Viotti, een dirigent van Italiaanse afkomst. Tien jaar geleden maakte hij zijn dirigeerdebuut in Wenen en in 2018 begon hij bij het NedPhO. Een jaar later kwam daar ook De Nationale Opera bij.

sportschool

Vorige week kondigde Viotti zijn vertrek aan omdat hij prioriteit wil geven aan zijn persoonlijke leven en ontwikkeling, ‘waarin ik de meester ben over mijn eigen tijd’.

In het nieuwsbericht dat het AD hierover tikte, werd al gewag gemaakt voor Viotti’s interesse in de sportschool. Daar maakt hij dan weer foto’s van voor zijn Instagram-account. Hier delen we zijn mooiste foto’s.

Powered by Labrador CMS