Hot op Instagram: Borgen-acteur Lucas Lynggaard Tønnesen

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Goed nieuws voor de fans van Borgen: na negen jaar is er eindelijk weer een nieuw seizoen. Acht nieuwe afleveringen staan vanaf morgen op Netflix, en daarom zetten we acteur Lucas Lynggaard Tønnesen in het zonnetje. Dit zijn z’n mooiste Instagram-foto’s.

Borgen is een politieke dramaserie uit Denemarken en ging van start in september 2010. In totaal verschenen er dertig afleveringen, waarvan de laatste werd uitgezonden in maart 2013. Ruim negen jaar later is de serie terug, met acht nieuwe afleveringen.

De hoofdrol is wederom weggelegd voor Sidse Babett Knudsen, die te zien is als Brigitte Nyborg. In het nieuwe seizoen is ze minister van Buitenlandse Zaken. Ze krijgt te maken met de klimaatcrisis en de ontdekking van olie op Groenland.

Wie is Lucas Lyngaard Tønnesen?

Een van de kleinere rollen in Borgen – Power & Glory (zoals de officiële titel luidt) is weggelegd voor Lucas Lynggaard Tønnesen. Deze 21-jarige acteur volgt Emil Polsen op als Magnus Nyborg Christensen, de zoon van Brigitte Nyborg die zich in het nieuwe seizoen laat gelden als milieuactivist. Eerder was Lucas te zien in de Netflix-serie The Rain. Hij maakte als 12-jarige zijn debuut in de Deense tv-serie Cirkus Summarum.

Op zijn Instagram-account deelt Lucas foto’s van Borgen, net als een lading persoonlijke kiekjes. Dit zijn z’n mooiste foto’s.

Powered by Labrador CMS