Hot op Instagram: American Horror Stories-acteur en dragqueen Amrou Al-Khadi

Leestijd: < 1 min

Vorige week dropte Hulu vier nieuwe afleveringen van American Horror Stories. In de eerste aflevering is een dragqueen met de ietwat impertinente naam Anna Rhexia te zien, achter wie de 33-jarige Amrou Al-Khadi schuilgaat. Hier zijn diens mooiste Instagram-foto’s.

American Horror Stories is een spin-off van American Horror Story. Het verschil: in American Horror StorY draait het om één afgerond verhaal per seizoen, terwijl de afleveringen van American Horror StorIES allemaal een op zichzelf staand verhaal vertellen.

Anna Rhexia

Vorige week verscheen het derde seizoen van American Horror Stories op Hulu, dat bestaat uit vier afleveringen. In aflevering één is een dragqueen genaamd Anna Rhexia te zien, die aan de trailer te zien beter op haar plaats is in de realityshow Dragula dan in RuPaul’s Drag Race.

Anna Rhexia heeft in de serie een cult following, is vrij maniakaal en waar zij verschijnt ontstaat een gewelddadige situatie. Achter dit personage zit acteur Amrou Al-Khadi, die eerder al te zien was in Venom: Let There Be Carnage en The Cleansing Hour. Zelf treedt de 33-jarige acteur ook op in drag, maar dan onder de naam Glamrou.

Boek

Al-Khadi is naast dragqueen en acteur ook scenarioschrijver en auteur. Diens memoires met de titel Life as a Unicorn: A Journey from Shame to Pride verscheen bij de uitgeverij Harper Collins en won de Polari First Book Prize en een Somerset Maugham Award. Ian McKellen, Russell T Davies en Joanna Lumley waren lovend over het boek.

Trailer en foto's

Op het Instagram-account van Amrou Al-Khadi is die te zien in beide hoedanigheden. Hier de mooiste foto’s, voorafgegaan door de trailer van American Horror Stories - seizoen drie.

Powered by Labrador CMS