Lorenzo de Moor

Hot op Instagram: acteur Lorenzo de Moor uit de Videoland-serie Patty

Hier zijn z'n mooiste foto's

Leestijd: 1 min

Patty Brard heeft sinds kort een serie over haar eigen leven op Videoland. Lorenzo de Moor speelt haar tweede echtgenoot, de schatrijke Italiaanse miljonair Carlo Nasi. Dat levert veel broeierige en temperamentvolle scènes op, waardoor we dachten: hoe ziet het Instagram-account van De Moor eruit? Hier zijn z’n mooiste foto’s.

 Lorenzo de Moor geboren in Den Haag, maar bracht het grootste deel van zijn jeugd door in Toscane, Italië. Daar begon zijn acteercarrière op 15-jarige leeftijd. Daarna ging hij naar New York om te studeren aan de Stella Adler Studio of Acting. In 2016 haalde hij zijn diploma en daarna was hij te zien in verschillende producties, waaronder de Italiaanse serie Pezzi Unici.

 patty's italian stallion

In de serie Patty speelt hij de tweede echtgenoot van La Brard, met wie hij een dochter kreeg (Priscilla). Te zien is hoe Patty Luv’ verlaat om een nieuw jetsetleven met deze 'Italian stallion' te beginnen in Los Angeles. Tegelijkertijd probeert ze een solocarrière van de grond te krijgen en blijft Nederland aan haar trekken voor de presentatie van Bananasplit. Al snel loopt het huwelijk met Nasi op de klippen, met dank aan diens opdringerige, bemoeizuchtige moeder. Wat ook niet helpt is dat de miljonair vreemdging, waarna Patty haar spullen pakte en met dochter in touw terugkeerde naar Nederland.

Over Lorenzo de Moor is niet heel veel meer bekend dan het bovenstaande. Dus doen we het maar met de foto’s van zijn Instagram-account. Dit zijn z’n mooiste!

Powered by Labrador CMS