Hot op Instagram: acteur Keiynan Lonsdale

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Je kunt hem kennen van Love, Simon of van de trailer van My Fake Boyfriend die we vorige week deelden: acteur Keiynan Lonsdale is namelijk wederom te zien als een gay personage. Bekijk hier de mooiste foto’s van zijn Instagram-account.

Keiynan Lonsdale is binnenkort te zien in de film My Fake Boyfriend, die op 17 juni in première gaat op Amazon Prime Video. Hierin speelt hij Andrew, die net aan de kant is gezet door zijn vriend. Vrienden van Andrew bedenken een plan om die vervelende ex-vriend dwars te zitten: ze verzinnen een nieuwe liefdespartner voor Andrew.

Die nep-vriend is gemaakt van deepfakes en gaat al snel viraal. Maar dan wordt Andrew verliefd op iemand anders en is naast de ex-vriend nu ook de nep-vriend een blok aan zijn been. Hoe loopt dit af?

Dat is in het kort het verhaal van My Fake Boyfriend. Keiynan Lonsdale was eerder te zien in Love, Simon. Dertig jaar is deze Australische acteur inmiddels en noemt zichzelf queer. Hij bracht in 2018 een track uit met de titel ‘Kiss the Boy’, gevolgd door het album Rainbow Boy in 2020.

Lonsdale is aardig actief op Instagram. Dit zijn z’n mooiste foto’s.

Powered by Labrador CMS