Fjodor Jozefzoon

Hot op Instagram: acteur Fjodor Jozefzoon

Hier zijn z'n mooiste foto's

Leestijd: 1 min

Fjodor Jozefzoon is genomineerd voor een Theo d’Or, voor zijn rol in de voorstelling Brown Sugar Baby. Ook staat hij binnenkort in Ilias en in oktober volgt Stepping Stones, over de derde generatie Surinaamse Nederlanders. Hoog tijd om eens om zijn Instagram-account te kijken. Dit zijn z’n mooiste foto’s.

Fjodor Jozefzoon is genomineerd voor een Theo d’Or, de belangrijkste Nederlandse toneelprijs die jaarlijks wordt uitgereikt. Hij kreeg deze nominaitie voor zijn rol in de voorstelling van Het Nationale Theater, Brown Sugar Baby, over de complexiteit van het voormalig Nederlands-Indië.

muzikaal

Vanaf juli is Jozefzoon te zien in Ilias, een musicalwerkplaatsvoorstelling bij Theateralliantie. In oktober volgt Stepping Stones van Orkater, over de derde generatie Surinaamse Nederlanders.

Daarnaast speelt hij ook nog in zijn eigen band, die hij FJOMO**** heeft genoemd, een alias voor Fear Of Missing Out en homo, wat hij is. Zijn nummers zijn in zijn eigen woorden ‘een mix van indiepop, R&B en singer-songwriting, met een dosis melancholie en een queertintje’. In augustus is hij van plan zijn eerste tracks uit te brengen.

foto's 

Druk baasje dus, die Fjodor Jozefzoon. Eerder speelde hij al in voorstellingen als Queer Planet en Edward II. Een en ander is terug te zien op zijn Instagram-account. Hier zijn z’n mooiste foto’s.

Powered by Labrador CMS