Hot op Instagram: acteur en Calvin Klein-model Brandon Flynn

Leestijd: < 1 min

Vorige week lieten we je de eerste foto’s zien van ‘Let It Out’, zoals Calvin Klein zijn nieuwste Pride-campagne heeft genoemd. Een van de modellen die hieraan heeft meegewerkt is Brandon Flynn, bekend van zijn rol in de Netflix-serie 13 Reasons Why. Hier zijn z’n mooiste Instagram-foto’s.

De 29-jarige Brandon Flynn is te zien als Justin Foley in de Netflix-serie 13 Reasons Why. Calvin Klein heeft de acteur nu gestrikt voor de jaarlijkse Pride-campagne die het thema ‘Let It Out’ heeft meegekregen en waarmee het merk ‘de collectieve euforie in het hart van de lhbtq-gemeenschap’ wil vieren.

True Detective en Ratched

Brandon Flynn is openlijk gay en werd in 1993 geboren in Miami, waar hij naar de New World School of Arts ging. Hij speelde zijn eerste rol op zijn tiende in een schooltoneelstuk. Zijn doorbraak volgde in een off-Broadwayproductie in 2017, genaamd Kid Victory. Daarna volgden rollen in True Detective, 13 Reasons Why en Ratched.

Campagne

En nu is hij dus een van de gezichten van de nieuwste Pride-campagne van Calvin Klein. De video en foto’s daarvan deelden we vorige week al, nu is het tijd om eens dieper in zijn Instagram-account te duiken. Dit zijn z’n mooiste foto’s.

 

Powered by Labrador CMS