winq ♥︎ hannah

Het Winq testpanel probeert twee producten van hannah

“Het smeert fijn en de huid ziet er goed uit”

De Enzymatic Skin Peeling en de 24-hour Skin Balancing van hannah moeten ervoor zorgen dat je huid beter wordt, maar werkt het ook echt? We vragen het aan het Winq testpanel.

De Enzymatic Skin Peeling is een milde peeling zonder korrels die de hoornbrugjes in de bovenste huidlaag verweekt, waardoor de poriën en huidstructuur fijner worden. Hierdoor is je huid ook beter in staat de 24-hour Skin Balancing op te nemen. Deze huidverbeterende crème, al sinds eind jaren tachtig een van de paradepaardjes van hannah, geeft je huid meer souplesse en een prachtige glans. 

De producten van hannah komen sinds een aantal jaar vanuit duurzaamheidsoverwegingen in een recycebare tube of pot, zonder doosje. Geen probleem volgens de testers, zij vonden de look & feel allemaal van hoge kwaliteit. Dat is een goed begin van de test.

Dan de twee producten die ze testten: de meerderheid van de testers vond het een prettige ervaring om ze samen te gebruiken. Vrijwel alle deelnemers van het Winq Testpanel waren tevreden over de geur van de producten. “Het smeert fijn en de huid ziet er goed uit”, reageert Christiaan uit Amsterdam. We vroegen de testers om de Enzymatic Skin Peeling in de eerste week van de testperiode alleen op de helft van het gezicht te gebruiken, zodat ze het verschil met de andere helft van hun gezicht extra goed konden zien.

Rikkie Kollé met de Enzymatic Skin Peeling.

hoe gebruik je de producten?

Je brengt de Enzymatic Skin Peeling na het reinigen van de huid aan met een masserende beweging. Na ongeveer vijf minuten kun je het product weer verwijderen. Bij een gevoelige huid kan dit met een warme en vochtige doek, bij een dikkere huid kun je het zachtjes afwrijven. Wanneer de dode huidcellen volledig zijn verwijderd, voelt de huid zacht, glad en fris aan. Vervolgens breng je de 24-hour Skin Balancing aan, een rijke conditioner voor de huid. De actieve en hoogwaardige werkstoffen zorgen voor een zichtbare huidverbetering door ingrediënten als jojoba, calendula, vitamine E, aloë vera, hyaluronzuur en sheabutter.

90 procent van het Winq Testpanel vond de producten aangenaam tot zeer aangenaam aanvoelen op de huid. Robin uit Schiedam zegt daarover: “De peeling is fijn, je hebt het gevoel dat het wat doet met je huid. De Skin Balancing vind ik een beetje vettig, maar die geeft je wel een zachte huid. Mijn huid moest er even aan wennen.” Hessel uit Bleiswijk is ook enthousiast: “De Skin Balancing trekt snel in. Je merkt een verbeterde huid als je de routine goed volgt.”

“het zijn perfecte producten voor een aangename huidverzorging en verbetering van de huid”

aangenaam en effectief

De Enzymatic Skin Peeling gooide hoge ogen bij onze testers. 88 procent van het Winq Testpanel gaf aan dat ze in hoge tot zeer hoge mate verbetering van de huid hebben gemerkt.

70 procent van de kandidaten overweegt de producten zelf aan te schaffen. Auke uit Middelburg: “Het zijn perfecte producten voor een aangename verzorging en verbetering van de huid.” Lex uit Utrecht vindt de Enzymatic Skin Peeling en de 24-hour Skin Balancing “fijne producten die doen wat ze beloven!”

score

In totaal geeft het Winq testpanel de Enzymatic Skin Peeling en de 24-hour Skin Balancing van hannah gemiddeld een 8,3. 

De Enzymatic Skin Peeling en de 24-hour Skin Balancing zijn verkrijgbaar via www.hannah.nl

Powered by Labrador CMS