Winq testpanel

Noshirt testpanel Winq

Het Winq testpanel probeert een ondershirt van Noshirt Nature

“Het voelt als een tweede huid”

Leestijd: 2 min

Al veertien jaar heeft Noshirt een missie: de meest comfortabele, onzichtbare ondermode maken. Shirts, shorts en sokken van hoge kwaliteit, gemaakt met een scherp oog voor detail en een bewuste blik op de wereld. Het Winq testpanel neemt de proef op de som.

Noshirt verkoopt zes typen ondershirts voor mannen. Voor klanten die behoefte hebben aan écht onzichtbare ondershirts (ook onder een wit overhemd) ontwikkelden zij de kleuren invisible khaki en invisible mocha. Contouren onder een overhemd of een wit boordje erbovenuit – die wil je liever niet zien. De V-hals verdwijnt onder het overhemd.

Zachter dan zacht
Voor 71% van het Winq Testpanel speelt duurzaamheid een rol bij het aanschaffen van een ondershirt. Dat komt goed uit, want Noshirt Nature wordt gemaakt van Tencel™ – een natuurlijke, duurzame houtvezel die goed absorbeert. Comfortabel en zachter dan zacht. En zeker zo belangrijk: aardig voor de aarde, want Tencel™ wordt gemaakt van cellulose uit eucalyptushout. Dit hout komt uit speciale, duurzaam beheerde bossen waar voor elke gebruikte boom een nieuwe boom wordt terug geplant. De productie van het materiaal gebeurt via een gesloten systeem waarbij water en oplosmiddelen blijvend gerecycled worden.

Noshirt Nature.
Noshirt Nature.

Een tweede huid
Noshirt Nature wordt door het Winq Testpanel goed ontvangen: 93% vindt dat het shirt van hoge kwaliteit is en álle testers vinden het materiaal van Noshirt comfortabel tot erg comfortabel. Ruud uit Breda noemt Noshirt Nature een “comfortabel kwaliteitsproduct”, Frédéric vindt het “licht en comfortabel” en voor zowel Erik uit Zwolle als Bart uit Hallum voelt het ondershirt “als een tweede huid”. Ook is 87% van de testers erg te spreken over de absorberende kwaliteit.

“het shirt voelt geweldig aan, past goed en blijft mooi, ook na het wassen”

Wasmachineproof
Dat Noshirt wel tegen een stootje kan, daar is 86% van de ondervraagden het over eens: zij zien dat het wassen van hun Noshirt vrijwel geen impact heeft op de kwaliteit. “Het shirt voelt geweldig aan, past goed en blijft mooi, ook na het wassen”, vindt Luc uit Eindhoven. Maar liefst 92% geeft aan dat ze Noshirt voortaan meermaals per week willen dragen, ongeveer de helft daarvan wil hun Noshirt zelfs dagelijks dragen. Meer dan de helft van de deelnemers overweegt nog een Noshirt Nature aan te schaffen, en 80% van de testers zou Noshirt aanbevelen aan een vriend of collega.

alexander uit schiedam

“Het feit dat het shirt lang is en dus goed blijft zitten in de pantalon is top. Het is zacht materiaal en zit erg lekker. Daarnaast is de kraag laag uitgesneden waardoor deze niet onder het overhemd uitkomt.”

gerard uit oud-beijerland

“Het shirt doet wat het belooft. Ik heb geen nare zweetplekken meer in mijn overhemd en het shirt is onzichtbaar”

score

Gemiddeld geven de deelnemers van het Winq Testpanel de Noshirt Nature een 8,4

Overtuigd? Shop zelf een Noshirt ondershirt op noshirt.nl, verkrijgbaar vanaf € 37,95.

Powered by Labrador CMS