Winq testpanel

Het Winq testpanel probeert de Remington Easy Fade Pro tondeuse

Doe mee en win!

Leestijd: < 1 min

Ben je het maken van een kappersafspraak en de ongemakkelijke gesprekken met je kapper zat? Met de Remington Easy Fade Pro maak je voortaan zèlf een mooie geleidelijke overgang in je kapsel, oftewel een fade. Winq liet een aantal lezers de Remington Easy Fade Pro thuis testen. Maak nu kans om een Remington Easy Fade Pro te winnen!

Met de Easy Fade Pro tondeuse trim jij heel makkelijk je eigen haar of dat van je vrienden en familie. Bij de extra snelle tondeuse zitten 9 vaste opzetkammen én 10 speciale fade-opzetkammen, oorgeleiders, een kam en een schaar. Hij is extra snel en daarmee ook geschikt voor dikker en/of stugger haar. Je kunt de tondeuse zowel met als zonder snoer gebruiken, de zelfslijpende bladen houden de trimmer scherp en met de meegeleverde olie houd je de conditie van de bladen in topvorm. Er zit zelfs een handige opbergetui bij!

Het gebruik gaat als volgt in zijn werk. Je start met de vaste opzetkammen, waarbij je kiest tussen 0,8 mm en 25 mm (goed opletten dus). Vervolgens trim je je hoofdhaar met de tien speciaal ontwikkelde fade opzetkammen. Klaar? Dan gebruik je de fadekam van links, naar middenachter en van rechts naar middenachter – je ontvangt een aparte kam voor beide kanten.

De Remington Easy Fade Pro wordt geleverd met álles wat je nodig hebt voor het zetten van een perfecte fade. Inclusief kam, schaar en handige opbergetui.

Testpanel

We vroegen een aantal Winq-lezers de Remington Easy Fade Pro te testen. Zij waren enthousiast: meer dan driekwart van de testers reageerde positief toen ze de Remington Easy Fade Pro ontvingen. De testers waren unaniem tevreden over de look & feel van de tondeuse én over de kwaliteit van de meegeleverde opzetkammen. Ook waren alle deelnemers van het testpanel het erover eens dat het erg makkelijk was om de opzetkammen op en af te klikken.

“Ik heb het mijn vriend laten doen, hij moest even inkomen maar nu is hij een pro.”

Het zetten van een fade bij jezelf of een vriend is natuurlijk even spannend, maar álle testers waren tevreden met de meegeleverde informatie en instructies en ging met goede moed aan de slag. Een enkeling vond het toch wat spannend om met de fadekammen een overloop in haarlengtes te maken, maar de meerderheid van de testers vond dit eenvoudig. Het volledige testpanel vond de tondeuse krachtig genoeg om door het haar te gaan. Een overgrote meerderheid is dan ook tevreden over het eindresultaat en zou de Remington Easy Fade Pro zeker aanbevelen aan een vriend of collega.

“Dit gaat me zoveel tripjes naar de kapper schelen!”

Remington Easy Fade Pro
Felix uit Amsterdam geeft de Remington Easy Fade Pro een 8.
Remington Easy Fade Pro
Jordy uit Ureterp geeft de Remington Easy Fade Pro een 8.

Meer info? Kijk voor meer informatie op remington.nl. Koop 'm op Bol.com of Coolblue.nl (adviesprijs: € 74,99).

Powered by Labrador CMS