Winq testpanel

Het Winq testpanel probeert de hannah Cleansing Clay

Dit vindt ons testpanel ervan

Leestijd: < 1 min

Last van een gevoelige, geïrriteerde, onzuivere of vette huid? Met Cleansing Clay, een diep reinigend masker van huidverbeteringsmerk hannah, krijgt je gezichtshuid een intensieve detoxbehandeling. Het Winq testpanel probeert de hannah Cleansing Clay uit en is unaniem tevreden.

hannah Cleansing Clay is een uniek masker dat bestaat uit twee uitzonderlijk rijke kleisoorten: kaolien en bentoniet. Deze kleimix geeft de huid op zachte en milde wijze een ontgiftende, zuiverende detox-behandeling. Het masker neemt afvalstoffen, onzuiverheden en overtollig talg op en werkt tegelijkertijd revitaliserend. Dit masker is bijzonder geschikt voor de vettere en onzuivere huid, maar ook voor de snel geïrriteerde of gevoelige huid, vanwege de anti-inflammatoire en verzachtende eigenschappen.

Maar nu het beste nieuws: maar liefst 87% van de testers vindt dat de huid minder irritaties en onzuiverheden vertoont na het gebruik van de Cleansing Clay. Zij zouden het product aanbevelen aan een vriend of collega, en geven de Cleansing Clay als eindcijfer gemiddeld een 8.

Daarbij vindt 75% van de testers dat de huid zachter en gezonder aanvoelt, en dat de clay lekker ruikt. Ze reageerden positief tot zeer positief bij het zien van het product, en ruim 87% van hen vindt dat de look & feel van de Cleansing Clay van hoge kwaliteit is. De testers die een baard hebben, vinden unaniem dat de Cleansing Clay ook goed te gebruiken is door mensen met een baard.

Meer dan 62% van de testers vindt de huid minder vet, en de helft vindt dat de huid minder droog is na gebruik van de Cleansing Clay. Alle testers vinden de Cleansing Clay aangenaam aanvoelen op de huid: bijna 40% vindt de clay zelfs zeer aangenaam aanvoelen. Alle testers hebben de clay dagelijks gebruikt. De overgrote meerderheid vond het makkelijk om de Cleansing Clay aan te brengen. 

hannah Cleansing Clay
hannah Cleansing Clay, 65 ml.

De reacties:

Nelson uit Den Haag: “Het is een heerlijk geurend masker dat je makkelijk aanbrengt en uitsmeert, waardoor je met een pot vrij lang vooruit kan. Ik gebruikte de Cleansing Clay drie keer per week, na twee weken had ik al minder last van acne.”

Gerlof uit Krommenie: “Het is een zeer fijn product dat zijn werk goed doet. Ik was vooral verrast dat mijn huid schoner werd en toch niet droog.”

Wouter uit Haarlem: “Topproduct, smeert lekker en ruikt goed. Ik gebruik het samen met de Cleansing Oil – helemaal top!”

Zo gebruik je het product:

Reinig eerst je huid. Breng daarna de Cleansing Clay gelijkmatig aan op het gezicht en de hals en laat ongeveer tien minuten inwerken – de Cleansing Clay wordt in tegenstelling tot veel andere maskers niet hard. Werwijder vervolgens de klei met een warm kompres en reinig eventueel na met een passende lotion.
Afhankelijk van de huidconditie is het masker dagelijks tot wekelijks te gebruiken. Er wordt aangeraden om de Cleansing Clay minimaal drie keer per week te gebruiken. Na gebruik voelt de huid zacht en comfortabel aan en ziet deze er egaler uit. Ook de teint verbetert dankzij de geactiveerde doorbloeding.

Heb jij last van een gevoelige, onzuivere, geïrriteerde of juist vette huid, en hebben de resultaten van het Winq Testpanel je overtuigd? De hannah Cleansing Clay is verkrijgbaar via hannah.nl

Powered by Labrador CMS