Help mee het tweede stripboek van Salto & Ubba te drukken

Leestijd: < 1 min

Salto en Ubba zijn twee stripfiguren. In het eerste boek was te zien hoe Salto een ‘bearlesque talentenshow’ wilde opzetten. Stripmaker Wilbert van der Steen heeft nu een tweede deel gemaakt, waarvoor hij een crowdfunding is gestart om het boek af te drukken. Doe je mee?

Salto en Ubba zijn twee gay mannen die een relatie hebben. De verhalen in het eerste stripboek gingen over die relatie, en over hun vrienden. Te zien was hoe Salto werkte aan een ‘bearlesque talentenshow’.

Wilbert van der Steen is de bedenker van Salto & Ubba. Hij schrijft en tekent de strip helemaal zelf. Inmiddels is hij bijna klaar met het tweede deel, dat een vervolg is op het eerste boek.

Verrassingen

In het tweede deel probeert Salto zijn droom te realiseren, namelijk die talentenshow. Maar een rivaal heeft andere plannen. Intussen worstelt Ubba met zijn bedrijf en mist hij de steun van Salto. Er duiken nogal wat verrassingen op en dan brengen Salto’s vervreemde ouders ook nog een bezoek.

Een belangrijk thema van de boekenserie is het realiseren van je dromen. Ook gaat het over body positivity. Het tweede deel telt maar liefst 125 pagina’s en is volledig in kleur.

Doneer en doe mee

Van der Steen geeft zijn boeken uit in eigen beheer. Via Voordekunst.nl is hij een campagne gestart om geld in te zamelen voor de druk van deel twee. Help jij hem mee zijn droom te realiseren? Klik dan hier en doe mee!

Powered by Labrador CMS