Help Dewi met de afstudeerfilm Collective, over twee queer activisten uit Rotterdam

Leestijd: < 1 min

Collective wordt een documentaire over Sam en Lee, twee queer activisten uit Rotterdam. Het is de afstudeerfilm van Dewi van Breukelen, die momenteel geld inzamelt voor de realisatie van de film. Doe mee met deze crowdfunding-actie.

Regisseur Dewi van Breukelen volgt voor de documentaire Collective twee queer activisten en vrienden uit Rotterdam, Sam en Lee (zie foto). Wat houdt activisme in en in hoeverre beïnvloedt dit hun privéleven? Dewi gaat als queer filmmaker in gesprek met de twee. In hoeverre je ben je als queer persoon een activist en welke verantwoordelijkheden komen daarbij kijken?

Boodschap

Collective volgt Sam en Lee in hun turbulente wereld die ze verkennen met een flinke dosis humor en strijdkracht. De boodschap van de film is dat er veel (onderlinge) druk ligt op activisten, en dat je juist tijd voor jezelf moet nemen om hier goed mee om te kunnen gaan.

Collective is de afstudeerfilm van Van Breukelen, die de documentaire ook zelf gaat filmen. Om de film te realiseren, zijn Van Breukelen en producent Sem de Groot een crowdfunding-campagne gestart. Het geld is nodig om bijvoorbeeld apparatuur te huren zoals een camera en lampen.

Doneer nu!

Wil je meehelpen om deze film te realiseren? Doneer dan nu via het crowdfunding-platform Voordekunst.nl! Er staan enkele leuke tegenprestaties tegenover. Kijk op de crowdfunding-pagina welke dat zijn.

Powered by Labrador CMS