Heartstopper: Netflix deelt openingsscène van seizoen 2

Charlie en Nick zijn verliefder dan ooit

Leestijd: < 1 min

Wie nu al wil weten hoe het tweede seizoen van Heartstopper van start gaat, heeft geluk: Netflix heeft de allereerste scène van aflevering één op YouTube gezet. Ook zijn alle namen van de acht afleveringen bekendgemaakt. Hier de beelden!

Voor de zekerheid waarschuwen we even voor spoilers, want niet iedereen wil nu al weten hoe Heartstopper zijn tweede seizoen ingaat. Nu stoppen met lezen dus, en vooral niet op het onderstaande filmpje klikken.

Videoboodschap

Op 17 juni organiseerde Netflix een evenement waarbij ze een voorproefje gaven van een aantal series en films die binnenkort op het streamingplatform verschijnen. Tijdens deze bijeenkomst liet Netflix een video zien waarin Corinna Brown en Kizzy Edgell – die Tara Jones en Darcy Olsson spelen in Heartstopper – de openingsscène van seizoen twee aankondigen.

Vervolgens komt Charlie Spring in beeld, die wakker wordt met een tekstbericht van Nick Nelson. Charlie beantwoordt dat bericht met de tekst: “Nu we vriendjes zijn, betekent dit dat we nu ook ‘goedemorgen’-berichten naar elkaar gaan sturen?” Daarna maakt Charlie zich gereed voor de nieuwe schooldag en gaat samen met zijn zus Tory met de bus op pad, die haar wenkbrauwen optrekt bij het zien van de flirterige conversatie tussen de twee jongens.

Afleveringtitels

Na het openingsfragment maakte Netflix ook de titels van de acht nieuwe afleveringen bekend: Out, Family, Promise, Challenge, Heat, Truth/Dare, Sorry en Perfect.

De officiële synopsis van Heartstopper – seizoen twee luidt als volgt: “Nick en Charlie navigeren door hun nieuwe relatie; Tara en Darcy staan voor onvoorziene uitdagingen en Tao en Elle onderzoeken of ze ooit meer kunnen zijn dan alleen vrienden. Met examens in het verschiet, een schoolreisje naar Parijs en een gala in het vooruitzicht, hebben ze veel ballen omhoog te houden voordat ze doorreizen naar de volgende levensfasen, liefdes en vriendschappen.”

Hearstopper – seizoen twee verschijnt op 3 augustus op Netflix.

Powered by Labrador CMS