Heartstopper: bekijk de nieuwe, lange trailer van seizoen 2

Volgende week donderdag op Netflix

Leestijd: < 1 min

Er wordt heel wat afgezoend in de nieuwe trailer van Heartstopper, en niet alleen door Nick en Charlie. In een kleine drie minuten is te zien dat overal de liefde in de lucht hangt. Op 3 augustus is te zien hoe dat allemaal uitpakt. Bekijk nu alvast deze extra lange trailer.

In het eerste seizoen van Heartstopper was te zien hoe Nick en Charlie om elkaar heen draaiden: kregen de twee klasgenoten iets met elkaar of niet? Charlie was al uit de kast maar Nick durfde nog niet, al zat aan het slot van aflevering acht een ontroerende scène.

Schoolreis naar Parijs

Het tweede seizoen verschijnt volgende week donderdag, 3 augustus, op Netflix. Gisteren ging een nieuwe trailer live waarin te zien is hoe de kids aan hun nieuwe schooljaar beginnen en toeleven naar een schoolreis naar Parijs.

Zonder te veel weg te geven: er zitten een paar opvallende scènes in, waaronder een minimetamorfose van Tao, een emotioneel gesprek tussen Nick en Ellie en vooral heel veel romantische zoenscènes – en dan niet alleen met Nick en Charlie.

Trailer

Nog acht nachten slapen en het is zover. Tot die tijd is het genieten geblazen van deze trailer.

Powered by Labrador CMS