Heartstopper: bekijk de grappigste bloopers uit seizoen 2

Leestijd: < 1 min

In augustus verscheen het tweede seizoen van Heartstopper op Netflix. De fans van het eerste uur hebben de nieuwe afleveringen ongetwijfeld gezien en de beelden smaken naar meer. Daarom staat er nu een video klaar op YouTube met daarin de grappigste bloopers. Hier de beelden!

Heartstopper pakte in augustus de draad weer op. In acht nieuwe afleveringen was te zien hoe Charlie en Nick steeds dichter naar elkaar toe groeiden, en hoe de relatie tussen Tao en Elle zich ontwikkelde. Ook Tara en Darcy kwamen voor nieuwe uitdagingen te staan. Een en ander kwam tot een hoogtepunt tijdens een tripje naar Parijs.

Derde seizoen

Een derde seizoen van Heartstopper is inmiddels aangekondigd, maar het kan nog even duren voordat die nieuwe afleveringen te zien zijn. Fijn dus, dat Netflix nu een video heeft gedeeld met daarin de leukste bloopers uit het tweede seizoen.

Overigens is het niet alleen maar lachen, gieren en brullen, want bedenker Alice Oseman heeft alvast een tipje van de sluier opgelicht over seizoen drie. “In het tweede seizoen was er meer aandacht voor de mentale gezondheid van de personages. In seizoen drie zal het daar nog veel meer om draaien. We laten zien wat voor effect dat heeft op de relatie tussen Nick en Charlie en in alle andere relaties in de serie.”

Video

Maar ook daar zal ongetwijfeld wel weer een blooper-video uit tevoorschijn komen. Hier de beelden uit seizoen twee.

Powered by Labrador CMS