Heartstopper: acteurs blikken terug op beste scènes uit seizoen 1

Leestijd: < 1 min

Kit Connor en Joe Locke kijken samen met andere castleden iconische scènes terug uit het eerste seizoen van Heartstopper. Weet je nog hoe Nick Nelson druipend van de regen op de stoep stond bij Charlie Spring? En dan was er ook nog iets aan de hand met de zwembroek van Nick tijdens die ene strandscène…

Kit Connor (die Nick Nelson speelt) en Joe Locke (Charlie Spring) blikken samen met Sebastian Croft (Ben Hope) terug op een aantal iconische scènes uit het eerste seizoen van Heartstopper. Ook Yasmin Finney (Elle Argent) en William Gao (Tao Xu) vormen een setje dat commentaar geeft. Afwisselend reageren ze op beelden uit de afleveringen die tot nu toe zijn uitgezonden, in de aanloop naar de première van het tweede seizoen.

Komt elke keer weer binnen

Een van de hoogtepunten was de ontroerende scène tussen Nick en zin zijn moeder Sarah (een rol van Olivia Coleman). Connor, Locke en Croft kijken geëmotioneerd naar de beelden, waarbij ze overigens alle drie drooghouden. “Tja, we hebben deze scène natuurlijk al vaak gezien”, lijkt Connor zich te verontschuldigen. Waarna Croft aanvult: “Maar toch komt deze elke keer weer bij me binnen.”

Natte zwembroek

Verder komt de strandscène aan het einde van de serie aan bod. Connor wijst erop dat er best wat continuïteitsfouten in de scène zitten. “Kijk eens naar mijn zwembroek, die is op het ene moment veel natter dan het andere. Maar dat is helemaal niemand opgevallen omdat het zo’n lieve scène is.”

3 augustus: seizoen twee

Leuk om al die fragmenten nu terug te zien, voorzien van commentaar op de cast. Het wachten wordt nu snel beloond, want op 3 augustus gaat het tweede seizoen van Heartstopper van start op Netflix.

 

Powered by Labrador CMS