Harry Styles speelt biseksuele politieagent, David Dawson zijn geliefde

Ook Rupert Everett speelt mee in My Policeman

Leestijd: < 1 min

My Policeman is een film over de onmogelijke liefde tussen twee mannen in het VK van 1957. Harry Styles speelt een getrouwde politieagent, die gevoelens krijgt voor een andere man. Zijn geliefde wordt gespeeld door David Dawson, de oudere versie van het stel door Linus Roache en Rupert Everett.

Langzaam sijpelen er meer details naar buiten over de film My Policeman, waarvan de opnames van start gaan in april. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Bethan Roberts. Amazon Studios is de opdrachtgever voor de verfilming.

Affaire
Het verhaal gaat over Tom, een politieagent die met een vrouw is getrouwd, maar warme gevoelens koestert voor een man. In 1957 was zoiets not done in het Britse Brighton, waar het verhaal zich grotendeels afspeelt. Toch hadden Tom en zijn geliefde een affaire die decennia standhield.

Harry Styles speelt de jonge Tom, Emma Corrin zijn echtgenote en David Dawson is gecast als zijn geliefde. Linus Roache en Rupert Everett spelen de oudere versie van Tom en zijn vriend. Gina McKee speelt de oudere eega.

Golden Globe
Emma Corrin won onlangs nog een Golden Globe voor haar rol als prinses Diana in de Netflix-hit The Crown. Harry Styles was als acteur te zien in Dunkirk en binnenkort ook in de film Don’t Worry Darling. David Dawson zou je kunnen kennen van Year of the Rabbit.

Bron: Attitude

Powered by Labrador CMS