Harry Styles

Harry Styles investeert in queer modelabel S.S. Daley

Leestijd: 1 min

Dat Harry Styles modebewust in het leven staat, wisten we al gezien de opvallende outfits waarin hij rondparadeert. Nu volgt hij ook zijn zakelijke instincten en investeert hij in S.S. Daley, een Brits modelabel dat zich nadrukkelijk definieert als queer.

Na afloop van een modeshow in Florence maakten de bedenkers van het Britse queer modelabel S.S. Daley bekend dat Harry Styles een tot nu toe onbekend bedrag heeft geïnvesteerd. De zanger zou door zijn stylist Harry Lambert zijn gewezen op het bestaan van S.S. Daley. Lambert is als ontwerper betrokken bij het label.

'golden'-video 

Lambert kleedde Styles al eens voor de video van zijn single ‘Golden’. Eerder was Harry Styles al betrokken bij het merk Pleasing, dat beauty- en cosmeticaproducten uitbrengt. Daar zijn inmiddels ook eau de toilettes en kleding bijgekomen.

Oprichter van S.S. Daley is Steven Stokey-Daley, voor zover bekend geen familie van schoonspringer Tom Daley die ook al zijn eigen modemerk lanceerde met allerlei zelfgebreide spullen. S.S. Daley maakt kleurrijke kleding met verwijzingen naar Britse klassiekers, zoals naar schooluniformen, button-up overhemden en broeken met ultrawijde pijpen.

Powered by Labrador CMS