Hans Klok maakt coronavideo met mede-magicians

Bekijk deze minifilm met een bijzondere truc

Leestijd: < 1 min

Goochelaars en illusionisten zitten zonder werk, maar dat wil niet zeggen dat ze stil zitten. Hans Klok inspireerde zijn collega’s tot het maken van een minifilm, waarin hij een truc met ze deelt. Hier de beelden.

Vanuit zijn huis in Las Vegas heeft Hans Klok veel van zijn Nederlandse collega-magicians benaderd om de handen ineen te slaan. Om de miljoenen mensen die thuis in quarantaine zitten een steuntje in de rug te geven, hebben Nederlandse magicians een minifilm opgenomen waarin ze, vanuit hun eigen huis, hun magie delen voor degene die wat verwondering kan gebruiken. Een extra hoofdrol is weggelegd voor de kaart harten vier. 

Blijven verwonderen
‘Ook voor de goochelaars en illusionisten is er nu geen werk,’ laat Hans Klok vanuit Las Vegas weten. 'Maar dat wil niet zeggen dat we de liefhebbers van dit genre niets te bieden hebben. We willen hen graag blijven verwonderen. Daarom heb ik een selectie van bevriende collega’s gevraagd om een kaarttruc te tonen en deze op een veilige manier aan elkaar door te geven. En allen gebruiken we de harten vier. De harten vier staat namelijk ook bekend als the four of hearts als the four of love.’ 

Doorgeeftruc
In de minifilm, samengesteld door Niels Houtepen, is te zien hoe Hans Klok vanuit zijn huis in Las Vegas met zijn kaarttruc start en deze op ludieke wijze doorgeeft. Andere goochelaars en illusionisten die vervolgens te zien zijn, zijn onder andere Hans’ vriend Danny van Ling, Hans Kazàn, Niels Houtepen, Peter Vogel, Arnaud van Rietschoten, Niek Takens, Robin Matrix, Danny Urbanus, Ronald Moray, Marc Woods en Miki Dark. Allen doen zij een kaarttruc met daarin iedere keer weer een hoofdrol voor de harten vier. 

Bekijk hier de #StayAtHome Quarantaine Magic Challenge Fo(u)r of Love.

Powered by Labrador CMS