Hang deze mannen boven je bed – voor een goed doel

Het kalenderseizoen is weer begonnen

Leestijd: < 1 min

Het nieuwe kalenderjaar laat nog even op zich wachten, maar de kalenders voor 2020 vliegen je alweer om de oren. Trakteerden we dit weekend nog op leuke gingers, deze keer krijg je maar liefst drie nieuwe mooiemannenkalenders voorgeschoteld. Met ieder hun eigen goede doel.

Elliott James Frieze is het brein achter Unzipped, een organisatie die fotografen en goede doelen bijeen brengt. Voor 2020 zette hij drie verschillende projecten op die ieder een specifiek goed doel sponsoren op het gebied van mentale gezondheid.

De drie internationale fotografen die Frieze heeft aangetrokken voor de kalenders, zijn Morgan O’Donovan, Anna Laska en Mr Chou. Ze maakten kalenders met de thema’s ‘Woodland Boys’, ‘Mechanics Unzipped’ en ‘Eye Candy Unzipped’. De goede doelen waar de opbrengsten van de kalenders naar toe gaan zijn MIND, Movember en The Dogs Trust.

De kalenders zijn verkrijgbaar via Unzippedcalendars.com en kosten 18 pond per stuk. Koop je ze alle drie, dan krijg je ze voor 48 pond. Hier een selectie uit de kalenderfoto’s.

Powered by Labrador CMS