Gouden duo: Nikkie Tutorials en… Adele!

Zie hier hoeveel lol de twee samen hebben

Leestijd: < 1 min

Kan iemand Nikkie de Jager even knijpen om haar te laten zien dat dit echt is? De queen van de make-up tutorials kan haast niet geloven dat de zangeres echt naast haar zit. Het levert een zeer vermakelijke video op van bijna een half uur, waarbij Adele weer lekker voor zich uit zit te kakelen terwijl Nikkie haar opmaakt.

De video van Nikkie Tutorials en Adele ging live op 2 december en een etmaal later staat de teller al op bijna twee miljoen kijkers. Nikkie vertelt dat ze jaren heeft gedroomd van een ontmoeting met de Britse zangeres. Terwijl de twee zitten te make-uppen vraagt Nikkie haar idool de hemd van het lijf.

Bob en Freddy

Of Adele haar naam nog bij zichzelf vindt passen bijvoorbeeld, nu de hele wereld haar zo noemt. Ze vertelt over haar nieuwe album, haar concerten en onder het genot van een goed glas wijn zegt ze dat naar de supermarkt gaan ‘the joy of my life’ is. Over haar golden doodles Bob en Freddy, en wat ze zichzelf zou vragen als ze zichzelf zou interviewen.

Het levert een vrolijke video op waarin je gedurende een half uur van alles te weten komt over Adele én over de honden van Nikkie. Hier de beelden!

Powered by Labrador CMS