Geinig: Timothée Chalamalet verandert in Troye Sivan in Saturday Night Live-sketch

Leestijd: 1 min

Call Me By Your Name-acteur Timothée Chalamet was in een sketch van Saturday Night Live te zien als de Australische zanger Troye Sivan, compleet met witte tanktop en blond haar. Troye heeft al gekeken en noemt de sketch een ‘weird f***ing dream’. Hier de beelden!

Afgelopen zaterdag was acteur Timothée Chalamet te gast bij de Amerikaanse comedyshow Saturday Night Live. Hij speelde samen met Bowen Yang en Sarah Sherman, waarbij die laatste een patiënt speelt die last heeft van hallucinaties. Timothée Chalamet speelt een demoon die bij haar komt spoken. Aan Bowen Yang moet Sherman vervolgens uitleggen wat zij voor zich ziet.

YouTube-twink

Dan blijkt dat Chalamet in die droom is veranderd in Troye Sivan, compleet met een witte tanktop en een blonde pruik, en vertelt: “Ik ben een Australische YouTube-twink die indie-popster, model en HBO-acteur is geworden, gespeeld door een Amerikaanse acteur die geen Australisch accent kan nadoen.”

Vervolgens doet Chalamet als Sivan een dans die bekend is van zijn video voor ‘Get Me Started’. En dan duiken er ineens nóg vier Troye Sivans op, allemaal identiek gekleed. Het zijn Phoebe Bridgers, Lucy Dacus en Julien Baker, bij het grote publiek bekend als het damesrocktrio Boygenius.

Vreemde droom

Inmiddels heeft Sivan zelf gereageerd op de sketch. Hij schreef op TikTok: “De enige manier waarop ik dit kan beschrijven is dat het een f***ing vreemde droom is. Ik heb zoiets van, oké, Timothée Chalamet was in mijn droom, maar hij was mij en hij droeg mijn kleren…”

Afijn, hier de complete sketch.

Powered by Labrador CMS