Geinig: Lil Nas X te gast in jerry Springer-achtige show

Leestijd: < 1 min

Herinner je je The Jerry Springer Show nog? The Maury Show is iets soortgelijks. De talkshowhost had Lil Nas X te gast, die zogenaamd iets heeft met iemand uit zijn footballteam. Die een vrouw heeft en een kind. Dat volgens Lil Nas X niet van hem is, en hem alsnog terug eist. “Leave your wife for me today… That’s what I want!”

Die laatste zin is natuurlijk een verwijzing naar Lil Nas X’ meest recente hit. De rapper maakte deze week zijn opwachting in The Maury Show, een talkshow die normaalgesproken plaats biedt aan mensen die een ruzie hebben uit te vechten – en dat à la The Jerry Springer Show op tv doen, aangemoedigd door het publiek.

Bos tulpen

In de aflevering rond Lil Nas X is sprake van een fictieve ruzie, met een boze echtgenote die een bos tulpen te lijf gaat als ze erachter komt dat haar man stiekem iets heeft gehad met de rapper.

Het verhaal gaat als volgt: Lil Nas X en een jongen uit zijn footballteam, Yai Ariza, kunnen niet van elkaar afblijven. Ze hebben stiekem een verhouding, maar dan komt hij erachter dat Yai een vrouw heeft. Sterker nog: hij heeft een kind met haar.

Montero

Lil Nas X, die wordt opgevoerd onder zijn werkelijke naam Montero, is naar The Maury Show gekomen om de twee te confronteren met wat hij van ze weet. En dat hij vermoedt dat Ashley, zoals de echtgenote in kwestie heet, is vreemdgegaan en dat het kind van een ander is. Zodat hij live op tv kan vragen: verlaat je vrouw voor mij, vandaag nog!

Het levert een fraai staaltje acteerwerk op. Hier de beelden.

Powered by Labrador CMS