Winq ♥︎ Sofacompany

Geen bankencrisis

Leestijd: < 1 min

Op de bank zitten kan ook een manier zijn om een bijdrage te leveren aan een beter milieu. Banken verslijten namelijk of raken uit de mode – de hele bank weggooien is dan meteen zo drastisch.

Beter: vervang alleen de hoezen en de poten. Dat is mogelijk bij Henry; de befaamde Harper-bank die door Sofacompany letterlijk in een nieuw jasje werd gestoken. Omdat de hoezen aan de onderkant met klittenband bevestigd zijn, lijkt Henry precies op een normaal gestoffeerde bank. Bij Sofacompany denken ze ook aan het milieu; het Deense meubelmerk zet het licht op groen voor een duurzame aanpak. Daarom creëerden ze tevens een bankbekleding uit consumentenafval, zoals PET-flessen (stofnaam Cura). Het tijdloze design en het duurzame concept maakt dat Henry geen wegwerpmodel is en het liefst voor altijd een deel van je interieur wil zijn. 

Sofacompany is bijzonder trots op de verwezenlijking van deze eerste groene items in hun collectie en belooft ook naar de toekomst toe heel wat milieubewuste samenwerkingen en eco-designs te lanceren.  “En wat is eigenlijk jouw bijdrage tegen de global warming?” Nou daar zit je op, schat, daar zit je op.

Unieke formule
Sofacompany verkoopt unieke en betaalbare Deense designmeubels. Van retro tot bohemian en van klassiek tot modern. Sofacompany heeft het hele proces, van ontwerp en productie, tot aan levering, volledig in eigen handen. Met deze unieke formule daagt Sofacompany de conservatieve meubelindustrie uit; geen overbodige tussenpersonen én zeer betaalbaar. Sofacompany vindt het belangrijk dat jij je eigen unieke interieur kunt creëren. Daarom bieden ze de mogelijkheid om je eigen meubel te ontwerpen in hun concept ‘Zelf Ontwerpen’. Alleen jouw eigen fantasie bepaalt de grenzen! Sofacompany is in Nederland als online shop gestart en heeft ondertussen showrooms in Arnhem, Antwerpen, Amsterdam en Rotterdam.

Powered by Labrador CMS