Foto’s! Kom logeren in dit levensechte Barbie-droomhuis

Tijdelijk te huur via AirBnB

Leestijd: < 1 min

In Malibu staat een knalroze Barbie-droomhuis die exact lijkt op iets wat je in een speelgoedwinkel zou kopen. Barbie’s Malibu Dreamhouse heeft een infintiy pool, een heuse saloon met een bar een terras met een discovloer. Het is tijdelijk te huur via AirBnB.

Barbie’s Malibu Dreamhouse is onderdeel van de promotie rond de Barbie-film, die vanaf 24 juli in de bioscopen is te zien. Het is dus puur een marketingstunt, maar wel tot in de puntjes verzorgd. Het volledig in roze opgetrokken huis heeft Ken als gastheer en bevat dus aardig wat mannelijke elementen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan allerlei cowboyhoeden, die in verschillende ruimtes opduiken.

Rolschaatsdisco

Er is ook een discoterras, waar de rolschaatsen al klaarstaan op de lichtgevende vloer. Verder is er een volledig uitgeruste bar, een gym, een barbecue, een meterslang zwembad en diverse zitjes om lekker te ontspannen.

Op AirBnB licht Ken zelf het een en ander toe: “Welkom in mijn Kendom! Terwijl Barbie weg is, heeft ze deze zomer de sleutels van haar Malibu DreamHouse overhandigd en kan mijn kamer van jou zijn voor de nacht. Ik heb een paar details toegevoegd om wat broodnodige Kenergy mee te nemen naar het onlangs gerenoveerde en iconische Malibu DreamHouse. Perfect gelegen boven het strand met panoramisch uitzicht, is dit levensgrote speelgoedroze herenhuis een droom die uitkomt!”

Boeken kan hier

Reservering opent op maandag 17 juli om 10.00 uur PT voor twee verblijven van één nacht voor maximaal twee gasten op 21 juli en 22 juli 2023. Boeken kan vanaf 17 juli via AirBnB, maar of dat ook gaat lukken? Het aanbod is namelijk zeer beperkt.

Om alvast een indruk te krijgen, zijn hier een aantal foto’s van Barbie’s Malibu Dreamhouse.

Powered by Labrador CMS