Filmtrailer: Lady Gaga speelt hoofdrol in House of Gucci

24 november in de bioscoop

Leestijd: < 1 min

Eighties glamour, schandalen, ambitie, moord en een absolute sterrencast: dat is de verfilming van het modehuis Gucci. Lady Gaga speelt de hoofdrol in House of Gucci naast Adam Driver, Al Pacino is van de partij en let vooral ook op de fraai vermomde Jared Leto. Hier de spectaculaire trailer.

Lady Gaga in hysterische jarentachtig-outfits met bijpassend groot haar, da’s best aardig voor een videoclip, maar helemaal geweldig in een volle speelfilmlengte. Ridley Scott is regisseur van House of Gucci, een biopic over de levens van de oprichters van een van de bekendste modehuizen ter wereld.

Prachtige tongval

In een twee minuten durende trailer die is uitgebracht, krijg je alvast een voorproefje van hoe een en ander eruitziet. Op de klanken van Blondies ‘Heart of Glass’, zo te horen een coverversie, treedt Lady Gaga naar buiten als Patrizia Reggiani, de socialite die haar oog liet vallen op Maurizio Gucci. Let vooral ook even op haar prachtige Italiaans-Amerikaanse tongval.

Aangezien de trailer niet laat zien welk deel van het levensverhaal van meneer en mevrouw Gucci wordt verteld in House of Gucci, zullen we hier niet spoileren, maar het korte antwoord is: het loopt niet goed af.

Releasedatum

Naast de in het intro genoemde sterren zijn ook nog Salma Hayek en Jeremy Irons te zien. Het duurt overigens nog even voordat House of Gucci in de bioscoop is te zien, de releasedatum die wordt genoemd is 24 november.

Tot die tijd kun je genieten van de onderstaande trailer.

Powered by Labrador CMS