Eurovision 2021: nagenieten met Nikkie de Jager

Bekijk hier de leukste video's

Leestijd: < 1 min

De echte ster van Eurovision 2021 was Nikkie de Jager. Ze schitterde niet alleen drie avonden op het Songfestivalpodium, maar ook achter de schermen. Nikkie maakte een serie video’s met de kandidaten én met koningin Máxima. We hebben de leukste voor je verzameld. Nog even nagenieten dus…

De 'Looklab Tutorials'-video’s die Nikkie de Jager maakte zijn even doeltreffend als simpel: in een eenvoudige studio nam ze telkens een andere Songfestival-act apart, stelde ze vragen over hun deelname en hun optreden, trakteerde ze op typisch Nederlandse versnaperingen en vroeg ze de kandidaten een woord of zin in het Nederlands uit te spreken.

Slappe lach

Nikkie was vol lof over de styling van Måneskin, de rockhelden uit Italië die het festival hebben gewonnen. Verder is de bijdrage van de Duitse Jendrik erg grappig. Op een gegeven moment zijn Nikkie en Jen zo melig dat ze samen de slappe lach krijgen. Van een heel andere orde is Oekraïne, die met z’n vieren zijn aangeschoven. Met name de zangeres is bloedserieus, er kan nauwelijks een lachje vanaf. Later blijkt dat twee van de vier bandleden geen Engels spreken, dus die zaten er sowieso voor spek en bonen bij.

Een bijzondere vermelding is voor het filmpje met koningin Máxima, die aanschoof in haar hoedanigheid van ambassadeur van de organisatie Meer Muziek in de Klas. Samen met twee kinderen en Nikkie zelf beantwoorden ze vragen. Of Nikkie zelf kan zingen? “Cut!”

Powered by Labrador CMS