Duurzaam dineren in het Transformatorhuis: The Greanery

Leestijd: < 1 min

Het Transformatorhuis op het Amsterdamse Westergasterrein vormt het decor van The Greanery. Duurzaam dineren met videoprojecties die per geserveerde gang van look een feel veranderen. Vanaf 24 november kun je er terecht.

Van 24 november tot en met 24 december strijkt The Greanery neer in het indrukwekkende Transformatorhuis in Amsterdam met een decemberspecial. Na twee coronajaren waarbij alles werd opgebouwd en niet doorging, is dit jaar het historische pand op het Westergasterrein het decor van een 360 graden dining experience waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat.

Duurzaam, maar met luxe en comfort

In ’s werelds eerste volledig door groene elektriciteit opgeladen dining experience worden futuristische thema’s en elementen gebruikt om bezoekers te inspireren om zelf ook duurzame stappen te maken. De totaalervaring die The Greanery biedt, laat zien dat er op dit gebied heel veel mogelijk is zonder aan luxe en comfort in te boeten.

Met elke geserveerde gang verandert de complete look and feel van het Transformatorhuis. Door middel van 360° videomapping, muziek, licht, technologie, acts en entertainment wordt een geweldige totaalervaring gerealiseerd, zodat bij elke gang de perfecte vibe ontstaat.

Groene energie en technologie

Het is voor het restaurant niet alleen belangrijk om groene energie te gebruiken, door de technologie en een op maat gemaakt stroomplan streven zij ernaar energie uiteindelijk weer terug te geven aan het net.

The Greanery blijft ook de komende jaren evolueren en zet de ervaringen van dit jaar in om in 2023 nog meer circulair te kunnen zijn. Het geserveerde voedsel komt niet uit de grote voedselketen, maar is lokaal geproduceerd en waar mogelijk emissievrij en zonder restafval. Het aanscherpen hiervan bepaalt de koers voor de toekomst, waarin buiten de grote voedselketen, energieregeneratief en zonder afval wordt gewerkt.

The Greanery

24 november tot en met 24 december 2022
Transformatorhuis, Klöhneplein 2, 1014 DD Amsterdam 
Reserveren: www.thegreanery.com
Volg The Greanery: 

Powered by Labrador CMS