Dsquared2 strikt adult filmster voor ondergoedcommercial

Malik Delgaty speelt een stripper

Leestijd: < 1 min

Mensen die Malik Delgaty kennen van zijn werk als filmster, zien hem meestal zonder onderbroek. De broers Dan en Dean Caten van modemerk Dsquared2 hebben hem nu gevraagd voor een nieuwe commercial, waarin ze hun nieuwe ondergoedlijn promoten.

De 20-jarige pornoacteur Malik Delgaty speelt een verleidelijke stripper in een nieuwe commercial van Dsquared2. De oprichters van het merk, de broers Dan en Dean Caten, spelen zelf ook mee in de reclamespot, net als de modellen Milva Spina en Per Vaever.

De spot is in wezen een minispeelfilm van twee minuten, en doet terugverlangen naar tijden zonder corona waarin we konden gaan en staan waar we wilden. Dan de collectie zelf, waarin Delgaty is te zien: dat zijn zwarte, grijze en feloranje briefs en trunks met slogans erop als ‘Stud’, ‘Sex Machine’ en ‘Hot Stuff’.

Naast ‘gewoon’ ondergoed is er ook een doorschijnende slip die van kant lijkt gemaakt, voor iedereen die op zoek is naar iets spannenders. De commercial zelf is overigens heel keurig, want geen adult material. Hier de collectie, en hieronder de beelden!

Powered by Labrador CMS