Winq ♥︎ Loves

Draag je steentje bij aan het milieu door minder flessen te gebruiken

Leestijd: < 1 min

Lezers van ons magazine trakteren we in ieder nummer op een aantal van onze favoriete nieuwe hotspots, leuke gadgets en meer. Vanaf nu ook online. Deze week met reistips voor New York en shampoo bars van Lush.

Zeg het met een regenboog

Haar nieuwste album Dirty Computer staat bij ons op repeat. Tijdens de BET (Black Entertainment Television) Awards zijn we nog iets meer van Janelle Monea gaan houden. Ze stal de show in een regenboogjurk van Nicolas Jebran. In september treedt ze twee avonden op in Paradiso. Helaas: helemaal uitverkocht.

Grijp niet naar een fles

Over de plastic soup in de oceaan horen we regelmatig nare berichten, maar wat doe je eraan? Nou. Minder plastic gebruiken. Dat kan nu ook in de douche met shampoo bars van Lush. De zeepjes gaan tachtig tot honderd wasbeurten mee en staan gelijk aan drie flessen shampoo van 250 ml. 

Groot in Nederland

In Amerika praat Seth Meyers avond aan avond zijn talkshow Late Night with Seth Meyers aan elkaar. Maar wist je dat hij de eerste stappen van zijn carriere in Amsterdam heeft gezet? Bij Boom Chicago leerde hij het vak. Om het 25-jarig jubileum van Boom Chicago te vieren, keert Seth Meyers eenmalig terug op 14 juli.

Spoorloos in een grote appel

En dan sta je daar ineens, op Times Square. Leuk hoor, snel door naar Central Park en Alphabet City. Maar dan? Een gezellig boekje met tips van insiders zou nu wel van pas komen. Bijvoorbeeld 500 Hidden Secrets of New York: honderd top vijftig-lijstjes zijn een houvast voor de novice in New York. 

Powered by Labrador CMS