Seizoen 2 komt eraan

Dit zijn de queens van RuPaul’s Drag Race UK

(Al dan niet in drag)

Leestijd: < 1 min

Het tweede seizoen van RuPaul’s Drag Race UK komt eraan.  Op 14 januari gaat de nieuwe serie van start. Twaalf kandidaten nemen het tegen elkaar op, en we delen alvast een video van de queens, met beelden zoals ze er uit zien zonder pruiken en een laag make-up.

Het tweede seizoen van de Britse versie van RuPaul’s afvalrace zou eigenlijk al in maart beginnen, maar ja, corona. Nu is er een manier gevonden om alles covid-proof op te nemen en is de eerste aflevering te zien op BBC3 op 14 januari.

Juryleden
RuPaul zelf is host van de show, en de vaste juryleden Michelle Visage, Graham Norton en Alan Carr zijn ook weer van de partij. Elke aflevering kent een gastjurylid, waarvan er twee bekend zijn gemaakt: actrice / komiek Dawn French en gamer Gemma Collins.

De twaalf dragqueens die zijn geselecteerd voor seizoen twee hebben iets minder klinkende namen dan hun voorgangers uit het eerste seizoen. Geen Baga Chipz of Sum Ting Wong dus, maar sommige bedenksels mogen er zeker zijn.

Kandidaten
Je ziet de volgende queens voorbijkomen in het onderstaande filmpje: A’Whora, Asttina Mandella, Bimini Bon Boulash, Cherry Valentine, Ellie Diamond, Ginny Lemon, Joe Black, Lawrence Chaney, Sister Sister, Tayce, Tia Kofi en Veronica Green. Gay Times maakte een profieltje per kandidaat, dat vind je hier.

Hier de beelden:

Powered by Labrador CMS